fbpx
Zoek

Mijn account

Cropped Passie voor Slapen logo 2

Twijfelaar boxspring

Bij een twijfelaar moet je denken aan een boxspring in de afmeting 120 of 140 cm breed. Deze maten zijn ideaal wanneer je niet genoeg ruimte hebt in de slaapkamer of logeerkamer voor een grotere tweepersoons boxspring. Bij beide afmetingen is het advies om gebruik te maken van 1 grote matras. Maar dit gaan we natuurlijk hieronder nog verder behandelen.

De verschillen tussen 120 en 140.

Bij een twijfelaar boxspring kun je kiezen uit de breedte 120 en 140cm. Bij een boxspring van 120cm bestaat de box uit 1 deel. Kijk voor je naar de winkel gaat dan ook goed of dit wel mogelijk is bij jou thuis (trapgat). Bij een 140cm breede boxspring worden de boxen wel apart geleverd in delen van 70cm breed. Het advies is wel om bij beiden afmetingen 1 groot matras te nemen. Bij 1 groot matras blijft het ligoppervlak namelijk comfortabel en heb je geen last van een spleet tussen de matrassen. Twijfel je of de boxspring bij jou naar boven gaat? Maak dan hier een afspraak en wij komen bij jou thuis kijken wat de mogelijkheden zijn.

Kunnen twijfelaar boxsprings ook elektrisch?

Twijfelaar boxsprings kunnen zeker elektrisch verstelbaar geleverd worden. Bij een boxspring van 120 breed gaat dit in 1 keer omhoog omdat het 1 boxspring is, maar bij een 140 cm brede boxspring moeten de motoren gekoppeld worden. Iedere boxspring van 70 cm krijgt dan zijn eigen motor maar is deze kan je tegelijkertijd met 1 afstandsbediening omhoog en omlaag verstellen. Dit is omdat er bij voorkeur 1 groot matras op ligt. De koppeling is trouwens een functie waar je ook bij bredere bedden voor kunt kiezen. Houd er wel rekening mee dat wanneer je samen in bed ligt, je het dus wel eens moet zijn over de stand van het bed. Lees hier meer over elektrisch verstelbare boxsprings.

Wat kan ik aanpassen aan mijn twijfelaar boxspring?

Een groot voordeel van een boxspring is dat je zoveel keuze hebt in het samenstellen ervan. Bij een twijfelaar boxspring kun je net zo veel aanpassen als aan een andere boxspring. Wat dat betreft zijn alle boxsprings in onze collectie eigenlijk hetzelfde. Je kunt natuurlijk zelf je hoofdbord kiezen, de kleur en de stof aanpassen en natuurlijk ook een ander pootje onder de boxspring kiezen. Dus ook bij een twijfelaar, of een éénpersoons boxspring kan je echt jouw ideale boxspring samenstellen die voldoet aan alle eisen die jij aan je eigen bed stelt. Je nieuwe twijfelaar boxspring zal dus perfect passen in jouw slaapkamer! Zo helpen we jou je ideale bed samenstellen.

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons