fbpx

1 persoons boxsprings

Eenpersoons boxsprings zijn er in veel verschillende soorten en maten en van alle gemakken voorzien, zo kun je de boxspring helemaal zelf samenstellen door de stof en kleur te kiezen, een mooi hoofdbord uit te zoeken en het pootje naar wens te veranderen. Zo stel je de boxspring samen die past bij de stijl in jouw slaapkamer. Een eenpersoons boxspring past in iedere slaapkamer en logeerkamer en is eenvoudig op te maken.

Welke afmetingen zijn mogelijk?

Bij een eenpersoons boxspring zijn er een aantal maten mogelijk, zo kun je kiezen tussen de breedtes 80, 90 of 100cm breed. Ook de lengte kan erg belangrijk zijn, zo zijn de lengtes 190, 200, 210 of zelfs 220 mogelijk. Onze slaapadviseurs helpen je graag bij het maken van een keuze voor de afmetingen, zij stemmen dit natuurlijk af op jouw wensen! Zo helpen we je met het samenstellen van je nieuwe boxspring!

Zijn alle boxsprings in 1 persoons uitvoering verkrijgbaar?

Zo goed als alle boxsprings die je bij ons op de webshop of in de showroom ziet zijn te verkrijgen in eenpersoons uitvoering. Wij kiezen er vaak voor om in de showroom tweepersoons boxsprings te tonen, maar bijna alles wat je ziet kan op alle afmetingen worden gemaakt. Datzelfde geldt voor onze matrassen, die zijn te bestellen op alle breedtematen.

Kan een 1 persoons boxspring ook elektrisch verstelbaar?

Eenpersoons boxsprings kunnen zowel vlak als elektrisch verstelbaar geleverd worden. Je kunt jouw eigen boxspring dus helemaal naar eigen wensen aanpassen! Een elektrisch verstelbaar bed kent veel voordelen. Steeds meer mensen kijken bijvoorbeeld televisie vanuit bed. Of het nu de nieuwste serie op Netflix is, of die belangrijke voetbalwedstrijd, je kijkt een stuk lekkerder als je het rugdeel wat omhoog kunt verstellen! En zo werkt een elektrische boxspring.

Waarom kies je voor een 1 persoons boxspring?

Ideaal voor kinderen maar ook als je minder ruimte hebt. Slaap je vaak alleen? Of heb je niet heel veel ruimte in je nieuwe studentenkamer? Dan is een 1 persoons boxspring zeker een optie voor jou. Een boxspring is namelijk een omranding en bodem in 1, dit scheelt dus enorm in de ruimte. Je kunt optioneel nog kiezen voor een hoofdbord, kleur van de boxspring en natuurlijk is een aanpassing in de pootjes ook nog mogelijk! Nieuwsgierig geworden? Maak dan hier een afspraak met één van onze slaapadviseurs.

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons