fbpx

Webshop bestellingen gratis thuisbezorgd tot 20 juni a.s.

Elektrische boxspring

Een elektrisch verstelbare boxspring geeft natuurlijk extra comfort in de slaapkamer, zeker op het moment dat je vaak een boekje in bed leest of nog even tv kijkt voor het slapen gaan! Of het nu de nieuwste serie op Netflix is, of die belangrijke voetbalwedstrijd, je kijkt een stuk lekkerder als je het rugdeel wat omhoog kunt verstellen! Elektrisch verstelbare boxsprings zijn ook in verschillende maten, kleuren, stoffen en hoogtes te verkrijgen.

Afmetingen voor een elektrisch verstelbaar bed.

Een elektrisch verstelbare boxspring is verkrijgbaar in veel verschillende maten. Zo zijn de breedte maten 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 en 200 mogenlijk maar ook 190, 200, 210, 220 lang. Wanneer je een boxspring kiest die bestaat uit twee delen, bijvoorbeeld 140 cm breed (twee keer 70 cm) of 180 cm (twee keer 90 cm), heb je de mogelijkheid om te motoren te koppelen. Dat houdt in dat de beide helften van het bed tegelijkertijd omhoog en omlaag kunnen, met 1 afstandsbediening. Bekijk hier hoe je zelf je eigen boxspring samenstelt.

Waarom die extra ”laag” aan de onderkant?

Bij een elektrisch verstelbare boxspring wordt er vaak gebruik gemaakt van een sierplint aan de onderkant van de boxspring. Onder de boxspring wordt namelijk een stalen frame met motoren gemonteerd om de boxspring te kunnen verstellen. Deze plint zorgt ervoor dat je het frame niet meer ziet en alles mooi is afgewerkt. Het voordeel van een elektrisch verstelbare boxspring is dat deze door de extra plint en motoren gelijk op een heerlijke in- en uitstap hoogte is. Lees hier alles over wat een boxspring precies is.

Wat is jou ideale houding?

Je hebt boxsprings met 1, 2 of 3 motoren. Over het algemeen worden de boxsprings geleverd met 2 motoren. Dit betekend dat je zowel de benen als het ruggedeelte kunt verstellen. Bij een 3 motorige boxspring beweegt ook het gedeelte bij de nek mee zodat een boekje lezen in bed nog gemakkelijker wordt. Natuurlijk kun je een elektrische boxspring helemaal eigen maken door te kiezen voor een ander hoofdbord, kleur, stof of pootje. Zo stel je dus echt je eigen boxspring samen!

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons