fbpx
Zoek

Mijn account

Cropped Passie voor Slapen logo 2

Vlakke boxspring

Vlakke boxsprings zijn in veel verschillende maten en uitvoeringen te verkrijgen. Natuurlijk kun je kiezen uit verschillende hoogtes, maar ook kleuren, verschillende soorten stoffen en het aanpassen van een hoofd- en of voetbord behoren tot de mogelijkheden.

Welke afmetingen zijn mogelijk?

Een vlakke boxspring is zoals hierboven al genoemd, in veel verschillende afmetingen te verkrijgen, dan kun je denken aan 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 of zelfs 200 breed. Ook in de lengte zijn er een aantal opties. Dan kun je denken aan 190, 200, 210 of 220 lang.
Natuurlijk kun je door te kiezen van het ligcomfort in de matrassen, een eigen kleur en stof, het kiezen van een mooie poot of een oversized hoofdbord, het bed zelf samenstellen. Bekijk hier hoe je zelf je eigen boxspring samenstelt.

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons