fbpx

Draaideur kastsystemen

Draaideurkast systemen zijn in veel verschillende maten en uitvoeringen te verkrijgen. Een draaideur is ideaal omdat deze op alle breedtematen van kasten mogelijk, daar waar een zweefdeur pas vanaf 160 cm breed mogelijk is. Natuurlijk kun jij die helemaal naar wens samenstellen zodat deze perfect past bij de kamer waar de kast komt te staan. De draaideurkasten van Nolte zijn van hoge kwaliteit en gaan decennialang mee. Bij het samenstellen van de kast heb je uiteraard de keuze uit hoogte, breedte, diepte maar ook kan je uit kiezen uit een eindeloze hoeveelheid kleuren en accessoires om de kast mee in te richten.

Wat is een draaideurkast

Een draaideurkast is een garderobekast die ten minste één openslaande deur heeft. De deur draait de kamer in bij het dichtdoen en openen van de kast. De deur hangt voor de kast en is aan één zijde met scharnieren aan de kast gemonteerd. Dit is anders van bij een zweefdeurkast, waarbij de deuren voor de kast langs schuiven.

Een kast op maat

De draaideurkast systemen van Nolte maken het mogelijk om een kast op heel veel afmetingen samen te stellen. Zo heb je de keuze uit standaard kast delen die samen met sierlijsten en plinten de mogelijkheid bieden om zo goed mogelijk de ruimte in te vullen om die inloopkast of kastenwand van je dromen te creëren.

Een complete kast

Bij het samenstellen van een draaideurkast beginnen we met de buitenkant, je kiest de afmetingen, het materiaal en vervolgens de kleur van de kast. Als de buitenkant naar wens is gaan we verder met de inrichting van de kast, zoals planken en roedes maar er is nog veel meer mogelijk zoals lades, schoenenrekken, stropdasrekken en kledingliften.

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons