fbpx

Zweefdeurkast systemen

Zweefdeurkast systemen zijn in veel verschillende maten en uitvoeringen te verkrijgen. Een zweefdeur is ideaal wanneer je minder ruimte hebt voor de kast, waardoor een draaideur niet zou passen. Natuurlijk kun jij die helemaal naar wens samenstellen zodat deze perfect past bij de kamer waar de kast komt te staan. De zweefdeurkasten van Nolte zijn van hoge kwaliteit en gaan decennialang mee. Bij het samenstellen van de kast heb je uiteraard de keuze uit hoogte, breedte, diepte maar ook kan je uit kiezen uit een eindeloze hoeveelheid kleuren en accessoires om de kast mee in te richten.

Wat is een zweefdeurkast

Een zweefdeurkast is een garderobekast die ten minste twee deuren heeft die voor elkaar langs schuiven bij het dichtdoen en openen van de kast. De deuren hangen voor de kast en zijn zowel aan de bovenzijde als aan de onderzijde bevestigd in een rails. Dit is anders dan bij een schuifdeurkast, waarbij de deuren in de kast bevestigd zijn.

Een kast op maat

De zweefdeurkast systemen van Nolte maken het mogelijk om een kast op heel veel afmetingen samen te stellen. Zo heb je de keuze uit standaard kast delen die samen met sierlijsten en plinten de mogelijkheid bieden om zo goed mogelijk de ruimte in te vullen om die inloopkast of kastenwand van je dromen te creëren.

Een complete kast

Bij het samenstellen van een zweefdeurkast beginnen we met de buitenkant, je kiest de afmetingen, het materiaal en vervolgens de kleur van de kast. Als de buitenkant naar wens is gaan we verder met de inrichting van de kast, zoals planken en roedes maar er is nog veel meer mogelijk zoals lades, schoenenrekken, stropdasrekken en kledingliften.

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons