fbpx

Nachtkasten

Een nachtkast kan natuurlijk niet ontbreken in de slaapkamer. Of je deze nu gebruikt om de afstandsbediening van de televisie op te leggen, dat spannende detective boek, of je oordoppen voor het geval dat je partner begint te snurken, een nachtkast is een must-have! Er zijn verschillende mogelijkheden, die variëren van puur esthetisch tot volledig functioneel, maar waar je ook naar op zoek bent, bij hebben een nachtkast die bij jou past!

Zonder Lade

Het kan zijn dat je niet veel zoekt in een nachtkast, het moet mooi bij jouw bed of boxspring passen en er komt hoogstens een boek en een nachtlamp op. Dan is een nachtkast zonder lade ideaal. Je hebt deze in de vorm van een tafel naast bed, of soms zwevend gemonteerd aan het bed of hoofdbord, maar ook als hocker met eventueel een houten of glazen bovenkant.

Met Lade

Natuurlijk kan het zijn dat je wat meer bij de hand wilt hebben in bed, of dat je dingen gewoon graag uit het zicht wilt opbergen. Dan is een nachtkast met lade perfect. Je kan kiezen voor een nachtkast met één of meerdere lades en in verschillende stijlen. Door een ladekast in dezelfde stijl als je bed of boxspring te kiezen vormt het een mooi geheel in de slaapkamer.

Gestoffeerd of van Hout

Twee van de populairste keuzes voor bedden zijn tegenwoordig een houten ledikant of een gestoffeerde boxspring. Daarbij wil je natuurlijk een mooie nachtkast in dezelfde afwerking. We hebben een groot assortiment nachtkasten, hockers en bedtafels dat perfect past bij jouw ledikant of boxspring, of je nu een houten ledikant hebt, of een royale boxspring met dat echte hotel gevoel.

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons