fbpx

Breng orde in de chaos: wij hebben de oplossing!

Hoe vaak ben jij op zoek naar rondslingerende kledingstukken? Op een stoel, aan de handdoekstang, op de grond of op bed. Net nu je snel naar je werk moet. Waar is dat topje? Of die spijkerbroek? Kleding vindt altijd een plek om te verzamelen maar als je hier in jouw kastsysteem rekening mee houdt, dan hoeft het er niet meer rommelig uit te zien. Met de juiste accessoires geef je jouw kast een moderne uitstraling en slingert kleding niet meer rond in huis.

Wij hebben de oplossing!

De collectie kasten van Nolte is ingericht met verschillende soorten opbergsystemen voor je kleding. Dit kan betekenen dat je kiest voor accessoires om je outfit voor morgen alvast neer te leggen, of de indeling van de kast zo aanpast dat je veel gebruikte kledingstukken een eigen plek geeft. De mogelijkheden zijn eindeloos en er zijn waarschijnlijk veel accessoires waar je nog nooit van hebt gehoord, of waarvan je niet wist hoe handig ze zijn! Dankzij de grote keuze in onze collectie, zijn wij instaat om voor iedere situatie een opbergsysteem te ontwerpen die geheel past bij de gewenste situatie.

Inspiratie

Waar moet je dan aan denken? Een kastinrichting begint natuurlijk met planken en roedes, maar daar eindigt het niet. Zo zijn er inzetdelen met lades, handig voor kleinere kledingstukken en accessoires. Een stelling voor tassen. Uittrekbare legplanken, pantalon-houder, schoenenrooster of opbergmand. Houders voor stropdassen en riemen. Uitklapbare tassen- en kleerhangerhouders. Ook als je een kast kiest die meer een opbergfunctie vervult zijn er genoeg accessoires, zoals textiel-dozen, wasmanden, een rek voor schoonmaak producten zoals stofzuiger en strijkijzer.

Opbergsysteem advies van onze slaapadviseur

Onze slaapexperts weten precies wat de mogelijkheden zijn van onze kastsystemen. Ze adviseren je dan ook graag en vertellen je graag meer over handige inrichting van je opbergsysteem. Neem tijdens een bezoek aan onze showroom een plattegrond of in ieder geval de maatvoering mee. Onze slaapexperts werken met een handig programma op de computer, waar we de kamer kunnen nabootsen en de kast in kunnen plaatsen. Je ziet dan direct hoe de kast eruit komt te zien, precies in de afmeting met de kleur en accessoires naar keuze. Wij werken graag aan een voorstel dat past bij de gewenste situatie.

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons