De ervaringen van: familie Wulff

Natuurlijk kunnen wij zelf roepen dat we goed zijn in het geven van slaapadviezen. Maar de ervaringen van onze klanten zeggen natuurlijk veel meer. De familie Wulff was bereid een kijkje te geven in hun ervaringen bij Passie voor Slapen, ‘het blijft natuurlijk een serieuze aankoop’.
“Als je bedenkt dat je het grootste gedeelte van je leven op bed doorbrengt, dan wil je daarover toch eerst een goed advies inwinnen? Het is immers geen broodje kaas dat je koopt, maar een serieuze en persoonlijke aanschaf. Bij Passie voor Slapen wordt er ook op die manier naar gekeken. Wij zijn er uiteindelijk geslaagd voor een nieuwe boxspring, inclusief matrassen, dekbedden en kussens. Althans, dat kussen van foam neem ik nu zelfs mee op vakantie, maar mijn vrouw vond het bij nader inzien helemaal niks. We hebben het zó mogen terugbrengen, geen enkel probleem. Dat noem ik nou kwaliteit.We zijn erg tevreden met onze nieuwe aankoop, maar wat mij vooral heeft verrast is het dekbed van kamelenhaar. In de woestijn heersen enorme temperatuurverschillen en de vacht van een kameel is daarop voorbereid. Dit bijzondere materiaal resulteert in een heerlijk dekbed voor alle seizoenen en daardoor heb ik veel minder last van warmte of nachtzweten. In combinatie met de matras, door Kees zelf ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten, heeft dat ertoe geleid dat ik veel beter en relaxter slaap. Dat spreekt zich snel rond. Zo snel, dat mijn vader van 84 jaar onlangs ook is geslaagd bij Passie voor Slapen!”

Bekijk hier meer beoordelingen van onze klanten.

Deel

Bekijk meer artikelen

Kastverlichting

Wie kent het niet, het is nog donker buiten maar jij staat al naast je bed omdat het tijd is

Kastinterieur

Wanneer je een kast koopt, heb je er natuurlijk niks aan als er geen planken of roedes in zitten. Omdat

Commodes

Een commode is een elegante oplossing om meer opbergruimte in de slaapkamer te creëren. Dat is fijn want dan blijft

Topdekmatras

Het is een ware trend in slaapkamerland, de Topdek-matras. Zoals elk product heeft ook een topdek-matras voor- en nadelen. We

Contact ons