fbpx

Matrassen

Prins(es) op de erwt of niet? En omdat iedereen lekker wil slapen, is een goed advies heel belangrijk. Je brengt tenslotte een derde deel van je leven door in dat fijne bed van Passie voor Slapen.

Onze werkwijze

Alle adviseurs hanteren dezelfde werkwijze:

  • Een tafelgesprek met een kopje koffie erbij
  • Een aantal bedden testen
  • Een aankoop mét slaapgarantie / omruilgarantie

Een goed Slaap Profiel opstellen is een kunst. Neem daarom altijd de tijd voor een adviesgesprek bij Passie voor Slapen!

Tafelgesprek

Het team van Passie voor Slapen stelt voor elke klant een eigen Slaap Profiel op. Ja, dat kan betekenen dat jouw profiel heel anders is dan dat van je partner. Gelukkig is dat geen enkel probleem.

Tijdens het tafelgesprek worden jouw wensen, jouw eisen en eventueel jouw lichamelijke uitdagingen besproken. Hoe meer de adviseur weet over jouw persoonlijke slaapgedrag, hoe gemakkelijker het is om een goed Slaap Profiel op te stellen.

Aan de hand van het samen opgestelde Slaap Profiel wordt een advies te geven.

Elk advies heeft een aantal opties. Het is niet zo dat er maar één matras, dekbed of kussen in de winkel is waar jij lekker op slaapt. Er is een goede keuze, een betere keuze en de beste keuze.

Allemaal prima opties voor een prettige nachtrust!

Bed testen

Na het opstellen van jouw Slaap Profiel en het geven van het persoonlijke advies worden in de teststudio de mogelijkheden uitgeprobeerd.

Jawel: iedereen gaat proef liggen bij Passie voor Slapen. Gewoon om te controleren of de goede keuze misschien wel de beste keuze is. Of dat uiteindelijk de betere keuze hét matras voor jou is.

In de teststudio worden verschillende combinaties uitgeprobeerd.

Eerst worden de matrassen getest. Op deze matras worden vervolgens verschillende hoofdkussens getest. Allemaal afgestemd op jouw voorkeurshouding. Daarna wordt een goed op het Slaap Profiel aansluitend dekbed gekozen.

En uiteindelijk – het oog wil ook iets – kan een keuze worden gemaakt uit de meer dan 1000 dekbedovertreksets.

Aankoop

Als de keuze eenmaal vaststaat, is het tijd voor een tweede kopje koffie. Of misschien wel een derde. De keuze wordt netjes vastgelegd, zodat er niets meer mis kan gaan.

De bedcombinatie – met matras, hoofdkussen(s), dekbed en eventueel accessoires – moet tenslotte ook bij jou thuis terechtkomen. Zodra de goederen bij Passie voor Slapen geleverd zijn, komen de eigen monteurs alles netjes thuis bezorgen en monteren.

Daarna begint de ’90 dagen slaapgarantie’. De thuistest periode waarin de combinatie uitgeprobeerd kan worden. Is er iets niet naar wens? Dan geldt de omruilgarantie van 90 dagen.

Tevreden? Slaap lekker!

Video: het juiste matras selecteren!

Bij Passie voor Slapen werken we met een stappenplan om het juiste matras te selecteren. Eenmaal het stappenplan doorlopen dan is er nog de slaapgarantie. Maak kennis met ons slaapadvies en onze slaapgarantie en jij weet zeker dat je gaat slapen op het juiste matras.

Deel

Bekijk meer artikelen

Kastverlichting

Wie kent het niet, het is nog donker buiten maar jij staat al naast je bed omdat het tijd is

Kastinterieur

Wanneer je een kast koopt, heb je er natuurlijk niks aan als er geen planken of roedes in zitten. Omdat

Commodes

Een commode is een elegante oplossing om meer opbergruimte in de slaapkamer te creëren. Dat is fijn want dan blijft

Topdekmatras

Het is een ware trend in slaapkamerland, de Topdek-matras. Zoals elk product heeft ook een topdek-matras voor- en nadelen. We

Contact ons