fbpx

Comfort bedden

Een comfort bed is er natuurlijk in veel verschillende soorten en maten. Hout, metaal of een gestoffeerd ledikant zo kunt je helemaal zelf je eigen droombed samen stellen, dat ook nog eens van alle gemakken is voorzien. Denk daarbij aan de instaphoogte of het deelbaar maken van het ledikant voor opmaakgemak. Verder kun je kiezen voor elektrisch verstelbaar en hoog-laag verstelbaar.
comfort bed

Welke verschillen zijn er?

De grootste verschillen op het gebied van comfort bedden zijn de materialen die worden gebruik, zo kun je kiezen voor een houden ledikant, of voor staal wat zorgt voor een moderne uitstraling van het bed. Door de mogelijkhijd om te kiezen voor en andere kleur kun je het bed zo samenstellen dat het helemaal past bij de stijl van je eigen slaapkamer.

Bedbodem in een comfort bed?

Bij het kiezen van een nieuw slaapsysteem is de keuze van bedbodem ook erg belangrijk! In een comfort bed kunnen alle bedbodems geplaatst worden. Dus een Lattenbodem, Schotelbodem en spiraalbodem vallen onder de mogelijkheden. Onze slaapadviseurs houden hier natuurlijk rekening mee in combinatie met het matras. Kijk hier voor meer informatie over onze collectie bedbodems.

De opties op een comfort ledikant?

Het is natuurlijk erg belangrijk om een bed samen te stellen dat past bij de wensen, zo kunnen we door het aanpassen van de poot heel makkelijk de instaphoogte aanpassen die bij u past. Ook is er de mogelijkheid om het bed deelbaar te maken, dit betekent dat je de beide delen uit elkaar kunt schuiven. Dit zorgt voor opmaakgemak en ook het schoonmaken onder het bed is niet langer een uitdaging. Ook hebben wij verzorgingsbedden in collectie, meer weten? Klik dan hier!

In welke afmetingen is het comfort bed beschikbaar?

Comfort bedden zijn in veel verschillende afmetingen beschikbaar. De afmetingen 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 en 200 behoren allemaal tot de mogelijkheden, zo kun je het bed helemaal samenstellen hoe je zelf wilt. De hoogte verschilt vaak per ledikant. De afmetingen, de stijl, de instaphoogte en alle opties die je zelf graag wilt. Zo staat er echt een droombed in je slaapkamer!

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons