fbpx
Zoek

Mijn account

Cropped Passie voor Slapen logo 2

4 seizoenen dekbedden

Als jij slaapt in een kamer waarin de temperatuur ’s zomers snel oploopt en ‘s winter juist daalt is een vierseizoenen dekbed ideaal. Het is een dubbel dekbed dat bestaat uit twee losse delen; een zomerdeel en een voor-/najaarsdeel. Wanneer je beide delen samenvoegt heb je een heerlijk warm winterdekbed. Wanneer je kiest voor een vierseizoenen dekbed heb je altijd een dekbed voor ieder seizoen.

Twee losse delen

Een 4-seizoenen dekbed bestaat dus uit 2 losse dekbedden die je samenvoegt om een winterdekbed van te maken. De twee losse delen kun je vaak los kiezen, zodat je goed kunt inspelen op jouw wensen voor ieder seizoen. De losse dekbedden zijn in te delen in 4 warmteklassen:
Warmteklasse 1: Echt een warm dekbed, winterdekbed.
Warmteklasse 2: Perfect voor het Nederlandse klimaat, voor-/najaars dekbed
Warmteklasse 3: Ideaal als je het eerder warm dan koud hebt, zomerdekbed
Warmteklasse 4: Een echt koel dekbed, zomerdekbed.
Door een combinatie te maken van een dekbed uit warmteklasse 3 en 2, maak je een ideaal vierseizoenen dekbed waar je het hele jaar heerlijk onder slaapt.

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons