Dekbedden

Een dekbed koop je maar een paar keer in je leven, dus het is lastig om op de hoogte te blijven van wat er allemaal mogelijk is. Bij de keuze voor een dekbed komt meer kijken dan het dekbed alleen. Welke afmeting moet het hebben? In wat voor klimaat komt het te liggen? En voor wie is het bedoeld? Om je alvast op weg te helpen in dit proces vertellen we je graag wat je bij ons kunt verwachten.

Laat je adviseren

Er zijn veel verschillende mogelijkheden en om te voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet raden we je aan een slaapexpert om advies te vragen. Met de slaapexpert bespreek je wat je verwachtingen zijn van het dekbed, wat wij in collectie hebben en welke wensen en eisen je stelt aan het dekbed en onze service. Je doorloopt een persoonlijke slaap-advies checklist en we vertellen je wat er allemaal mogelijk is binnen onze collectie.

Uitgebreid testen

Na een uitvoerig advies gesprek wordt het tijd om kennis te maken met de dekbedden uit onze collectie. We zoeken eventueel een plekje in de winkel waar jij even kunt gaan liggen om zo goed mogelijk de verschillende dekbedden te kunnen vergelijken. Verder laten we je ervaren wat de mogelijkheden voor jou kunnen betekenen. Wil je een vierseizoenen dekbed? Of toch verschillende losse dekbedde die je perfect bij ieder seizoen uitzoekt?

Slaap lekker

Wanneer duidelijk is welk dekbed het moet worden nemen we het allemaal nog een keer door en controleren we of we aan alles gedacht hebben. Je neemt het dekbed mee naar huis en dan kan het testen beginnen. De eerste paar nachten moet je misschien nog even wennen aan het nieuwe dekbed. Met de 14 nachten slaapgarantie zorgen we dat jij zeker bent van je keuze en dat je de ruimte hebt om terug te komen om iets anders uit te zoeken als dat nodig is.

Deel

Bekijk meer artikelen

Kastverlichting

Wie kent het niet, het is nog donker buiten maar jij staat al naast je bed omdat het tijd is

Kastinterieur

Wanneer je een kast koopt, heb je er natuurlijk niks aan als er geen planken of roedes in zitten. Omdat

Commodes

Een commode is een elegante oplossing om meer opbergruimte in de slaapkamer te creëren. Dat is fijn want dan blijft

Topdekmatras

Het is een ware trend in slaapkamerland, de Topdek-matras. Zoals elk product heeft ook een topdek-matras voor- en nadelen. We

Contact ons