fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

Hoofdkussens

Nooit meer een stijve nek! Een stijve nek wil niemand. En uitgerust wakker worden, wil iedereen. En daarom is een goed advies bij aankoop van een hoofdkussen heel belangrijk. Je brengt tenslotte een derde deel van je leven door op dat fijne kussen van Passie voor Slapen.

Onze werkwijze

Alle adviseurs hanteren daarom dezelfde werkwijze:

  • Een inventarisatie van jouw slaapgedrag
  • Een aantal kussens testen
  • Een aankoop mét slaapgarantie / omruilgarantie

Een goed Slaap Profiel opstellen is een kunst. Een goed Slaap Profiel opstellen is een kunst. Neem daarom – ook voor de aankoop van een hoofdkussen – altijd de tijd voor een adviesgesprek bij Passie voor Slapen!

Slaapgedrag

Het team van Passie voor Slapen stelt voor elke klant een eigen Slaap Profiel op. Ja, dat kan betekenen dat jouw profiel heel anders is dan dat van je partner. Gelukkig is dat geen enkel probleem.

Tijdens het inventarisatie gesprek worden jouw wensen, jouw eisen en eventueel jouw lichamelijke uitdagingen besproken. Hoe meer de expert weet over jouw persoonlijke slaapgedrag, hoe gemakkelijker het is om een goed Slaap Profiel op te stellen.

Aan de hand van het samen opgestelde Slaap Profiel wordt een advies te geven. Elk advies heeft een aantal opties. Het is niet zo dat er maar één kussen in de winkel is waar jij lekker op slaapt. Er is een goede keuze, een betere keuze en de beste keuze.
Allemaal prima opties voor een prettige nachtrust!

Kussen testen

Na het opstellen van jouw Slaap Profiel en het geven van het persoonlijke advies worden in de teststudio de mogelijkheden uitgeprobeerd. Jawel: iedereen gaat proef liggen bij Passie voor Slapen. Gewoon om te controleren of de goede keuze misschien wel de beste keuze is. Of dat uiteindelijk de betere keuze hét kussen voor jou is. In de teststudio worden verschillende kussens uitgeprobeerd.

Op de matras van jouw voorkeur worden verschillende hoofdkussens getest. Allemaal afgestemd op jouw voorkeurshouding als je slaapt.

Aankoop

Als de keuze eenmaal vaststaat, wordt deze netjes vastgelegd. Het kussen wordt gelijktijdig met de bedcombinatie – matras, dekbed en eventueel accessoires – thuis bezorgd óf je neemt je nieuwe kussen gewoon onder je arm mee naar huis.

Daarna begint de ’14 dagen slaapgarantie’. De thuistest periode waarin de combinatie uitgeprobeerd kan worden. Is er iets niet naar wens? Dan geldt de omruilgarantie van 14 dagen.

Tevreden? Slaap lekker!

Bekijk ook deze video met de meest gestelde vragen over hoofdkussens:

1 = Welke soorten kussens zijn er?
2 = Hoe kies je het juiste kussen?
3 = Hoe onderhoud je een kussen?

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons