fbpx

Hoofdkussen Testservice

Heb jij al een stapel hoofdkussens naast je bed, die niet voldoen? Of slaap jij onrustig door je hoofdkussen maar vind je een nieuw hoofdkussen kopen zo’n lastige keuze? Daar hebben wij een oplossing voor. Bij Passie voor Slapen koop je elk hoofdkussen met onze 14 nachten testservice.

Hoofdkussen Testservice, wat is dat precies?

Samen met onze slaapexpert zoek je een nieuw hoofdkussen uit. Natuurlijk heeft onze slaapexpert goed mee gekeken en je geadviseerd en natuurlijk heb je het hoofdkussen even kunnen testen in onze winkel. Maar thuis is alles toch net weer anders. Thuis lig je de hele nacht op het hoofdkussen en alleen dan kun je goed ervaren of het het juiste hoofdkussen is.
Over het algemeen heb je 10 nachten nodig om te wennen aan je nieuwe hoofdkussen. Lig je na het uitgebreid testen nog steeds niet lekker, dan gaan we graag samen een nieuwe keuze maken uit ons assortiment.

Bezoek dan onze showroom en neem het hoofdkussen mee, samen met je ervaringen van het testen, maken we dan een nieuwe keuze.

Zo zie je maar weer: een miskoop bij een hoofdkussen is eigenlijk niet mogelijk want je test je hoofdkussen eerst 14 nachten voordat je de definitieve keuze maakt.

De voorwaarden van de hoofdkussen testservice

Een nieuw hoofdkussen is altijd even wennen. Wij stellen als voorwaarde dat je het nieuwe hoofdkussen wel even de kans geeft. Daarnaast is de Testservice voor 14 nachten en kun je tot uiterlijk 21 dagen na aankoop / levering het hoofdkussen ruilen.

Bij aankoop van je nieuwe hoofdkussen moeten wij de Testservice activeren. Dat wil zeggen dat we de service op je naam en overige NAW gegevens registeren. Alleen na registratie kun je gebruik maken van deze service.

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons