fbpx

Onze geschiedenis

In juni 1995 is Passie voor Slapen gestart in Alphen aan den Rijn. Als eerste met een collectie linnenkasten. Al snel kwam er steeds meer vraag naar ledikanten, matrassen en bedbodems. Na een gedegen voorbereiding zijn we in 1996 geopend in een grotere showroom aan de Euromarkt en hebben we de stap gemaakt om het slaapassortiment toe te voegen.

Het toevoegen van slaapassortiment was een succesvolle keuze. In het jaar 2000 was het wederom tijd om te verhuizen naar een grotere showroom op de Euromarkt. Inmiddels staat Passie voor Slapen goed aangeschreven in Alphen aan den Rijn en omgeving, daar zijn we dan ook erg trots op.

Groots assortiment, maar wel de persoonlijke aandacht

De kracht van een groot assortiment, dat vinden en vonden we belangrijk. Veel keuze bieden! Maar wel met echte kennis van slapen en persoonlijke aandacht. Kennis en persoonlijke aandacht, dat is waar Passie voor Slapen voor staat.

Slaaptechniek, maar ook de sfeer niet uit het oog verliezen

Een gezonde en comfortabele nachtrust dat vinden we enorm belangrijk. Maar ook de ruimte waarin je slaapt is daar een onderdeel van. In de loop der jaren hebben we dat echt als trend kunnen signaleren. De slaapkamer wordt steeds meer een leefruimte. Een plek waar je even kan relaxen met een boek. De plek waar je jezelf even kunt terugtrekken van het drukke dagelijkse leven.

Op die trend hebben we geschakeld: in 2005 is de showroom compleet omgegooid om meer sfeer te bieden en hebben we een assortiment aan dekbedovertrekken, sierkussens en spreien toegevoegd. In 2008 kwamen we op het idee om Workshop Inrichting, Kleur en Styling te gaan aanbieden en dat is niet onopgemerkt gebleven. Het eerste jaar hebben 164 klanten de workshop gevolgd en ontvingen we de WonenIs Award voor dit innovatieve idee.

Onze klanten betrekken bij onze Passie voor Slapen

Wij zijn dagelijks bezig met ons assortiment. Kijken wat de trends zijn, schakelen op nieuwe ontwikkelingen maar ook het blijven verbeteren van onze kennis. Wat we echt graag wilde is samenwerken met onze klanten om de collectie maar ook ons advies nog beter te laten aansluiten. In 2011 zijn we begonnen met ‘beddentesters’ en het aangaan van ‘Mag ik je kussen?’ uitdagingen. In beide gevallen laten we onze doelgroep een matras of hoofdkussen testen en krijgen we enorm veel feedback. Daar gaan we dus zeker mee door de komende jaren.

Wat de toekomst gaat brengen?

Voor ons gaat 2014 het jaar van de online toetreding worden. Onze winkel gaan we uitbreiden met een mooie webshop en ook de website heeft inmiddels een totaal ander uiterlijk.

Voor die klant die precies weet wat hij nodig heeft, zijn wij een aantrekkelijke partner door de goede service & garanties die we leveren. Voor die klant in de orientatie fase hopen we met onze webshop en website een compleet beeld te geven van wat we te bieden hebben. Wij hebben het standpunt dat je een bed niet zomaar even online uitzoekt. Een bed zoek je uit met een uitgebreid en persoonlijk advies. Daar zijn wij van Passie voor Slapen gewoon goed in.

In de toekomst hopen we onze uitgebreide kennis en ervaring te gaan delen met ons netwerk. Onze klant continue te verrassen met leuke en nuttige informatie over slapen. Daarnaast blijft de beleving in de winkel een belangrijk speerpunt. We blijven innoveren om te zorgen dat die Passie voor Slapen ook echt tot uiting blijft komen in alles wat we doen en ondernemen.

Kennis maken?

Ben jij inmiddels ook toe aan een Passie voor Slapen? Bij ons staat het juiste advies, goede services en garanties en plezier tijdens je aankoop centraal. Bezoek onze showroom en maak kennis met ons, plan een afspraak (dat kan ook buiten openingstijden), of bezoek onze webshop!

Deel

Bekijk meer artikelen

Kastverlichting

Wie kent het niet, het is nog donker buiten maar jij staat al naast je bed omdat het tijd is

Kastinterieur

Wanneer je een kast koopt, heb je er natuurlijk niks aan als er geen planken of roedes in zitten. Omdat

Commodes

Een commode is een elegante oplossing om meer opbergruimte in de slaapkamer te creëren. Dat is fijn want dan blijft

Topdekmatras

Het is een ware trend in slaapkamerland, de Topdek-matras. Zoals elk product heeft ook een topdek-matras voor- en nadelen. We

Contact ons