fbpx

Passie voor Slapen showroom & Webshop

Inmiddels is ‘Passie voor Slapen’ al bijna 25 jaar actief als slaapspeciaalzaak. Onze showroom is te vinden in Alphen aan den Rijn en in IJmuiden maar natuurlijk kan een webshop via passievoorslapen.nl daarbij ook niet ontbreken. Onze winkel staat bekend om het persoonlijke slaapadvies, de zeer goede service en garantie,  en dat allemaal voorzien van een scherpe prijs. We werken met een klein team wat snel kan schakelen en met echte aandacht voor onze klant!

Op alle vlakken kunnen we dat vertalen naar de webshop. Alleen was het persoonlijke advies, nog echt wel een hersenkraker. Inmiddels hebben we voor het persoonlijke advies, via onze webshop een oplossing gevonden. Binnenkort introduceren we een hele handige manier om ook via de webshop een stukje advies en persoonlijkheid erin te brengen. Tot die tijd staan we natuurlijk voor je klaar in onze winkel, via de telefoon, chatfunctie op de website of via de email! Mocht je vragen hebben tijdens het online shoppen of ons toch liever bezoeken? Laat het ons weten!

Deel

Bekijk meer artikelen

Kastverlichting

Wie kent het niet, het is nog donker buiten maar jij staat al naast je bed omdat het tijd is

Kastinterieur

Wanneer je een kast koopt, heb je er natuurlijk niks aan als er geen planken of roedes in zitten. Omdat

Commodes

Een commode is een elegante oplossing om meer opbergruimte in de slaapkamer te creëren. Dat is fijn want dan blijft

Topdekmatras

Het is een ware trend in slaapkamerland, de Topdek-matras. Zoals elk product heeft ook een topdek-matras voor- en nadelen. We

Contact ons