fbpx

Onze showroom

Onze showroom is gevestigd op de Eikenlaan 229 in Alphen aan den Rijn. Je treft er 1.500 m2 slaapcomfort en beleving op gebied van inrichting en styling. Met onze grote collectie hopen we voor onze klanten altijd een passende slaapoplossing te creëeren. 

Neem een kijkje in onze showroom in deze video

Deze video neemt je mee op rondleiding door onze showroom. Zo zie je een selectie van wat Passie voor Slapen in haar grote showroom in Alphen aan den Rijn te bieden heeft.

Teststudio technisch slapen

Onze showroom is opgedeeld in twee verschillende gedeeltes. De teststudio technisch slapen is eigenlijk het kloppende hart van onze winkel. Hier staan alle producten op gebied van matrassen, bedbodems, hoofdkussens, dekbedden en het bedtextiel klaar om te kunnen bekijken, ervaren, testen en voelen. In deze ruimte geven onze slaapadviseurs het slaapadvies en kun jij als klant uitgebreid kennis maken met de verschillende mogelijkheden op gebied van slapen.

Sfeer en beleving in de shop in shops van onze verschillende merken

Het tweede gedeelte in onze showroom is ingericht in shop in shops van de verschillende merken die wij voeren. Elk merk heeft zijn eigen sfeer en beleving en is gepresenteerd in shop in shops die de complete collecties van onze merken brengen.

Bezoek onze showroom aan de Eikenlaan

Breng een bezoek aan onze showroom aan de Eikenlaan en ervaar wat Passie voor Slapen te bieden heeft. Onze medewerkers zijn je graag van dienst.

Deel

Bekijk meer artikelen

Kastverlichting

Wie kent het niet, het is nog donker buiten maar jij staat al naast je bed omdat het tijd is

Kastinterieur

Wanneer je een kast koopt, heb je er natuurlijk niks aan als er geen planken of roedes in zitten. Omdat

Commodes

Een commode is een elegante oplossing om meer opbergruimte in de slaapkamer te creëren. Dat is fijn want dan blijft

Topdekmatras

Het is een ware trend in slaapkamerland, de Topdek-matras. Zoals elk product heeft ook een topdek-matras voor- en nadelen. We

Contact ons