fbpx

Sport Actie

Win iedere maand een mooie prijs!

Iedere maand geeft Passie voor Slapen een mooie prijs weg aan één van de deelnemers van de Sportclub Actie. Ben jij deze maand de gelukkige winnaar en slaap je voortaan nog beter? Vul hierboven je gegevens in en wie weet krijg je deze maand nog het goede nieuws. Door deel te nemen aan de actie ga je ermee akkoord dat jouw naam door ons vermeld wordt wanneer je de winnaar bent. Heb je vragen over de actie of wil je langskomen bij ons in de showroom? Hier vind je al onze gegevens, neem gerust contact op of kom even langs in de winkel!

Waarom is slapen voor sporters nou zo van belang?

Veel slapen zou een vast onderdeel in het trainingsschema van een (top)sporter moeten zijn. Bij trainingen is ‘herstellen‘ van essentieel belang. Laat nou net juist die slaap er voor zorgen dat je lichaam zich weer herstelt.

De prijs van deze maand:

Een van de meest bekende hoofdkussens van Nederland: Silvana Support.

Silvana Support Hoofdkussens

Deze maand verloten wij onder de deelnemers van de Sportclub Actie een ergonomisch luxe hoofdkussen van Silvana, ter waarde van maximaal €99,- inclusief een persoonlijk hoofdkussen- advies en een omruilgarantie van 14 nachten.

Silvana Support heeft zes verschillende typen hoofdkussens. Elk hoofdkussen heeft zijn eigen hardheid. Elk kussen past daardoor ook bij een ander soort bouw en houding van de slaper, om het juiste kussen te vinden krijg je bij ons in de showroom een uitgebreid persoonlijk hoofdkussen-advies.

Deelnemende Sportclubs

Sport Club Logo's

 

 

 

 

 

 

Schrijf je via het volgende formulier in:

[contact-form-7 id=”2682″ title=”Sportactie”]

Deel

Bekijk meer artikelen

Kastverlichting

Wie kent het niet, het is nog donker buiten maar jij staat al naast je bed omdat het tijd is

Kastinterieur

Wanneer je een kast koopt, heb je er natuurlijk niks aan als er geen planken of roedes in zitten. Omdat

Commodes

Een commode is een elegante oplossing om meer opbergruimte in de slaapkamer te creëren. Dat is fijn want dan blijft

Topdekmatras

Het is een ware trend in slaapkamerland, de Topdek-matras. Zoals elk product heeft ook een topdek-matras voor- en nadelen. We

Contact ons