fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

Wie zijn wij

Kees Goddrie is de ondernemer achter Passie voor Slapen. Zijn persoonlijke missie: ‘Passie voor Slapen’ voor iedere bezoeker. Kees heeft zijn specialisatie gevonden in het technische en gezonde slapen en samen met het team van Passie voor Slapen wordt ook de inrichting en styling van de slaapkamer aangepakt.

Kees Goddrie over zijn Passie voor Slapen

“Na bijna 25 jaar met bedden bezig te zijn, weet ik precies hoe mijn ideale collectie eruit ziet. In onze showroom tref je alles voor een gezonde nachtrust. Van hoofdkussens tot dekbedden en van matrassen tot complete bedden. Natuurlijk hebben we een grote teststudio waar je alles kunt uitproberen, maar ook bieden we je inspiratie met mooi gestylde bedden.”

Hoe een bed eruit ziet, zegt echter helemaal niets over de kwaliteit van het bed. Het belangrijkste van elk bed is natuurlijk het ligcomfort en de kwaliteit. Een bed moet ergonomisch verantwoord, comfortabel, mooi en duurzaam zijn.

Een goed advies

“Een goed advies is ontzettend belangrijk. Het gaat tenslotte om een belangrijke aankoop. Wij, mensen, slapen wel 50 uur per week. Dus je bed moet goed zijn!”

En ben je toch ontevreden over je aankoop, dan hebben wij voor matras, dekbed of kussen een zogenaamde slaapgarantie. “Als ik bij Passie voor Slapen geen goed advies zou geven, zou ik heel vaak moeten omruilen. Door deze manier van werken, kun je als klant echt geen miskoop doen.”

Gezond Slapen

Als je het koud hebt, slaap je verkrampt. Als je het warm hebt, lig je te wapperen met je dekbed. Als je matras of je kussen niet lekker ‘past’, lig je te woelen. Je wordt steeds half wakker. Je wordt telkens uit je diepe slaap getrokken. Dan word je ‘s morgens wakker en dan denk je: ‘Ik ben niet uitgeslapen’.
Je moet een goede slaaphouding hebben, een fijn slaapritueel en een goed bij jou passend bed met toebehoren: Dan krijg jij ook een Passie voor Slapen! Een bed moet gewoon lekker en gezond slapen, dat is het belangrijkste.

Persoonlijk styling-advies & inspiratie

Sinds enige jaren adviseren wij bij Passie voor Slapen niet alleen in het juiste ligcomfort. De slaapkamer is tegenwoordig meer en meer een ruimte waar we leven. Een fijne omgeving waar je bed staat, dat zorgt dat je Passie voor Slapen alleen maar sterker kan worden. Daarom dus ook de mogelijkheid voor een 1 op 1 styling- & interieuradvies.

Passie voor Slapen

Rommel in de slaapkamer, het bed niet op een prettige plaats of onrustige kleuren. Allemaal redenen waarom jij niet met plezier zou kunnen doorbrengen in je slaapkamer. En dat vinden wij jammer. Bij Passie voor Slapen hebben we ook mogelijkheden om onze klanten te ondersteunen op gebied van styling door middel van persoonlijk styling- en interieuradvies.

In dit advies doorlopen we een stappenplan. Loop deze door en je bent instaat om die slaapkamer perfect te laten aansluiten bij jouw persoonlijke wensen en eisen. In het persoonlijk interieuradvies is de eerste stap een uitgebreid kennismakingsgesprek waarin we die zelfde stappen doorlopen, maar dan 1 op 1. Het lekkere en gezonde bed dat is stap 1, maar vergeet daarnaast de inrichting en styling niet, alleen dan krijg je optimale Passie voor Slapen.

Deel

Bekijk meer artikelen

Kastverlichting

Wie kent het niet, het is nog donker buiten maar jij staat al naast je bed omdat het tijd is

Kastinterieur

Wanneer je een kast koopt, heb je er natuurlijk niks aan als er geen planken of roedes in zitten. Omdat

Commodes

Een commode is een elegante oplossing om meer opbergruimte in de slaapkamer te creëren. Dat is fijn want dan blijft

Topdekmatras

Het is een ware trend in slaapkamerland, de Topdek-matras. Zoals elk product heeft ook een topdek-matras voor- en nadelen. We

Contact ons