fbpx

Hoofdkussen accessoires

Je nieuwe hoofdkussen wil je natuurlijk goed beschermen en zo lang mogelijk gaan gebruiken. Door je hoofdkussen te beschermen verleng je de duurzaamheid en hou je deze langer fris. Een hoofdkussen bescherm je natuurlijk door het gebruiken van een molton en een kussensloop. De molton zorgt voor de juiste bescherming laat je daarom goed adviseren wat het beste bij je past!

Hoofdkussen bescherming

Naast het hoofdkussen sloop van het dekbedovertrek, adviseren wij je hoofdkussen te voorzien van een extra beschermende laag. De zogenoemde hoofdkussenmolton. De molton zorgt dat het hoofdkussen goed beschermd is tegen transpiratie en lekker fris blijft.

De molton is verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo is er een molton die speciaal gemaakt is om extra goed te beschermen tegen overmatige transpiratie, of juist eentje die zorgt voor een betere temperatuur. Eentje die een huisstofmijt afwerende werking heeft of gewoon alleen het hoofdkussen beschermt.

Bekijk samen met onze slaapexpert welke bescherming het beste gaat passen bij jouw nieuwe hoofdkussen. Je zult er door de juiste bescherming veel langer plezier van hebben.

Enkele voorbeelden van hoofdkussenmoltons

Outlast hoofdkussenmolton: deze molton is door de toegepaste technologie van Outlast in staat om de temperatuur aangenaam te houden. Zodra het hoofdkussen te warm wordt voert de molton de overtollige warmte af. Zodra het hoofdkussen teveel gaat afkoelen geeft de molton de warmte weer terug. Door een gelijkmatige temperatuur van de molton zorgt deze dat het klimaat aangenaam blijft en je minder gaat transpireren.

3d hoofdkussenmolton: Lucht verplaatsing tussen het hoofd / nek en het hoofdkussen, dat klinkt als ideaal en is inmiddels mogelijk. Door het toepassen van een vezel met 3d technologie, kan de molton luchten. Het zorgt voor een heerlijk koel slaapcomfort.

Clima hoofdkussenmolton: gemaakt van een materiaal van houtvezels. Voelt super zacht en kan 3x zoveel vocht opnemen als andere materialen. Transpiratie zal jouw hoofdkussen geen kwaad meer kunnen doen.

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons