fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

Hoofdkussen en postuur

Bij het adviseren van een nieuw hoofdkussen kijkt onze expert naar hoe je gebouwd bent. Naast je slaaphouding, hardheid van je eigen matras en eventuele lichamelijk klachten is dat namelijk erg van belang om een goed hoofdkussen te kunnen adviseren. Hoe meer ruimte er is tussen de matras en het hoofd hoe meer kussen je nodig hebt om deze ruimte op te vullen.

Ieder mens zijn eigen lichamelijke bouw

Ieder mens is weer net even anders gebouwd. Tenger of juist breed. Of gewoon ergens in het midden. De een heeft brede schouders, de ander juist weer niet en ook de nek kan weer verschillen.

Onze slaapexpert kijkt dus naar de bouw van je schouders, nek en hoofd en kan zo samen met de andere informatie een goed advies geven. Geheel gebaseerd op jou als persoon.

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons