fbpx

Hoofdkussen Garantie

Je nieuwe hoofdkussen is natuurlijk voorzien van de uitgebreide garantie van Passie voor Slapen. Voor fabricage fouten of overmatige slijtage heb je 3 jaar volledige garantie. en natuurlijk hebben wij ook onze omruilgarantie van 14 nachten op onze vormvaste kussens.

Duurzaamheid hoofdkussen

De duurzaamheid van een gemiddeld hoofdkussen is 3 jaar (soms 5 jaar afhankelijk van type). Wil je zo lang mogelijk genieten van je nieuwe hoofdkussen? Schaf dan bij aankoop van een nieuw hoofkussen ook een molton aan voor het kussen. Een molton is een extra bescherming voor het kussen waardoor het kussen tussen de 3 en 5 jaar mee kan.

Slijtage hoofdkussen

Je nieuwe hoofdkussen is aan slijtage onderhevig, maar je kunt je hoofdkussen daar wel goed tegen beschermen. Maak gebruik van een hoofdkussen molton. Zorg daarnaast dat je hoofdkussen niet blootgesteld wordt aan zonlicht. Het zonlicht kan schade brengen aan de materialen in het hoofdkussen (verpulvering / uitdroging).

Garantie / klacht over je hoofdkussen melden

Heb jij een klacht over je hoofdkussen, neem het hoofdkussen mee naar de winkel. Wij bekijken graag of er wat aan de hand is en lossen bij terechte klachten het gelijk op. Op onze vormvaste kussens hebben wij ook onze slaapgarantie, je kunt dan 14 nachten thuis op het kussen slapen om deze te testen. Het kussen toch te hoog of te laag? Wij ruilen het kussen kosteloos om!

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons