De eigen bezorgservice van Passie voor Slapen brengt al je aankopen netjes aan huis. Sterker nog: de monteurs zorgen dat de nieuwe slaapkamer kant-en-klaar en spic-en-span wordt achtergelaten. Je kunt zo in bed stappen…

Bezorgen kan op bijna alle doordeweekse dagen. Van maandag tot en met Donderdag.
Zodra de nieuwe aankopen binnen zijn, wordt er een afspraak gemaakt.

Na aflevering worden de aankopen uitgepakt en geïnstalleerd. Het verpakkingsmateriaal wordt samen – als je dat tenminste op prijs stelt – met het oude bed en matras meegenomen en afgevoerd. Als de stofzuiger klaar staat, wordt de slaapkamer helemaal schoon achtergelaten.

Na de montage geven de monteurs uitleg over de aankopen en voorzien je ook van onderhoudsadviezen.

Zoals gezegd: je kunt zo in bed stappen…

Snelle levering: Bij Passie voor Slapen ben je verzekerd van een snelle levering. Zodra uw aankopen bij ons in het magazijn zijn aangekomen, bezorgen wij die indien gewenst binnen 1 week bij je thuis.

Tijdstip van levering: Onze monteurs rijden van maandag tot en met donderdag leveringen. Wij proberen tijdens het inplannen zoveel als mogelijk rekening te houden met uw wensen. Daarnaast geven wij een richtlijn van 2 uur waartussen onze monteurs zullen arriveren. Zo weet je ongeveer wanneer we aankomen en zit je niet de hele dag op ons te wachten. 

Levering op termijn: Zijn jouw aankopen inmiddels bij ons binnen en kun je het vanwege omstandigheden nog niet kwijt? Dat is geen probleem bij Passie voor Slapen. Geef aan bij een van onze medewerkers dat het nog even niet gelegen komt, dan slaan wij jouw aankopen netjes op in ons magazijn. Kan de afspraak plaatsvinden dan hoef je alleen nog even te bellen voor een afspraak (ongeveer 1 week van te voren bellen). Indien het opslaan van jouw aankopen langer dan 3 maanden gaat duren, dan verwachten wij wel dat je de aankoop alvast betaald. 

Maak kennis met ons montage team:

Monteur:
Wouter Molenaar

Monteur:
Paul Godart

Banner voor footer