fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

Waarom kiezen voor een boxspring?

Wellicht weet jij het al maar het kan geen kwaad om het nog een keer te lezen, een boxspring is een bedbodem en een boxspringcombinatie een compleet bed. Een matras heeft altijd ondersteuning nodig van een bedbodem. Er zijn heel veel verschillende bedbodems verkrijgbaar en de boxspring is een van de bedbodems met de beste ondersteuning. Verder kent een boxspring nog een aantal andere voordelen waar we je graag wat meer over vertellen.

De beste ondersteuning in bed

De matras zorgt voor de ondersteuning van het lichaam, maar verricht al dat werk niet alleen. Doordat de boxspring is voorzien van een verenpakket is deze in staat om extra comfort en ondersteuning te bieden in het ligcomfort. Elk individueel punt dat belast wordt op de matras, krijgt hulp vanuit de boxspring om de ondersteuning te verbeteren. Zo werken de boxspring en de matras ideaal samen. Op gebied van ondersteuning is de boxspring dus een echte kampioen.

Aangenaam klimaat in bed

Naast een goede ondersteuning voor de matras en je lichaam, zorgt de boxspring ook voor een aangenaam klimaat in bed. De boxspring kan door het verenpakket enorm goed ventileren. Dat zorgt ervoor dat het vocht wat iedere slaper verliest tijdens de nacht direct wordt verwerkt door middel van ventilatie. Daarnaast is de boxspring gemaakt van materialen die geen warmte vasthouden of afgeven. Kortom voor een aangenaam slaapklimaat is de boxspring een ideale partner. Ook kun je kijken naar je dekbed voor een optimaal klimaat in bed, we hebben er een handig artikel over geschreven.

De voordelen van het ontwerp

De boxspring kun je geheel zelf samenstellen. Je kunt keuzes maken in het design van het hoofd en/of voetbord. Ook de kleur en de soort van de stof kun je zelf bepalen. Kortom een boxspring kun je zo samenstellen dat deze past in de sfeer die jij voor ogen hebt. Daarnaast heb je geen last meer van bijvoorbeeld de zijranden van een ledikant. De boxspring is hierdoor extra ruimte besparend, maar ook erg prettig en snel op te maken. Ook geeft de boxspring een enorm luxe en vriendelijke uitstraling aan je slaapkamer.

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons