Gezocht: Hulpkracht Meubelbezorger

15-05-2019

Vacature Meubelbezorger. Heb jij ook een Passie Voor Slapen en ben jij handig? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wegens de groei van ons bedrijf en de positieve ontwikkelingen in de beddenbranche zijn wij op zoek naar een flexibele montage-medewerker!

Lees verder

Vacature: Medewerker Verkoop & Marketing

10-05-2019

Vacature verkoopmedewerker/marketing. Heb jij ook een Passie Voor Slapen en ben jij goed in het adviseren van klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wegens de groei van ons bedrijf en de positieve ontwikkelingen in de beddenbranche zijn wij op zoek naar een flexibele verkoopmedewerker voor 40 uur per week.

Lees verder

Matrassen Opruiming

02-02-2019

Tijdelijk verschillende merken van al onze topmerken in de opruiming met 50% korting! Kom snel langs in de winkel want OP = OP! Onze slaapexperts staan voor u klaar met deskundig advies en lekkere koffie!

Lees verder

Goed Slapen, Goed Ontwaken!

27-11-2018

Als je denkt dat je lichaam ’s nachts op stand-by staat, heb je het mis. Slapen is een heel complex proces. Er gebeurt veel tijdens de slaap, en een goede nachtrust is belangrijk voor een gezond lichaam.

Lees verder

Dag van de ondernemer, wie zet jij in het zonnetje?

02-11-2017

MKB Nederland belde ergens begin Oktober 2017. Wil jij misschien het gezicht worden van 'de dag van de ondernemer'? Een dag die de ondernemer eens heerlijk in het zonnetje zet. Mijn eerste gevoel: huh waarom dan zo'n dag? Mijn beloning komt wekelijks. De leuke bezoeken en gesprekken met klanten, mijn leuke werk, de mooie omzet na een weekje hard knallen in de winkel. 

Lees verder
Banner voor footer