Voor de beste nachtrust: voel het comfort, voel de ondersteuning, voel Tempur! 

Slaap is essentieel voor jouw gezondheid en welzijn, dus waarom gun je jezelf niet de best mogelijke nachtrust? Over de hele wereld genieten Tempur gebruikers elke nacht van de beste nachtrust dankzij de unieke eigenschappen van het Tempur materiaal.

Het materiaal vormt zich naar de contouren van jouw lichaam en biedt een perfecte balans tussen comfort en superieure ondersteuning. Tempur heeft een scala aan producten voor verschillende voorkeuren en behoeften ontwikkeld.

 

Varia Passie voor Slapen: De Tempur dealer van het Groene Hart

Varia Passie voor Slapen is DE Tempur dealer van Alphen aan den Rijn en omgeving. Zowel in onze webshop als ook in onze showroom tref je het complete Tempur Assortiment. Neem eerst eens een kijkje op een van de naaststaande pagina’s en ontdek wat Varia Passie voor Slapen te bieden heeft samen met ons complete aanbod van Tempur. 

Onze Slaapadviseurs vertellen je natuurlijk het liefst alle ins en outs van Tempur in onze showroom in Alphen aan den Rijn, waar wij het complete Tempur Assortiment presenteren. Het grote voordeel is dat je gelijk heerlijk languit kunt testen of Tempur jouw nieuwe manier van slapen is.

 

Unieke services op het Tempur assortiment

90 nachten Slaapgarantie op Tempur

Op de gehele Tempur bedbodems, slaapsystemen en matrassen collectie is onze 90 nachten slaapgarantie van toepassing.
Deze nieuwe manier van slapen kun je zo dus risicoloos ervaren. Heel kort omschreven: bevalt jouw nieuwe Tempur matras of Tempur slaapsysteem niet. Dan bezoek je onze showroom opnieuw en gaan we samen opzoek naar een andere combinatie.

14 nachten Testservice op Hoofdkussens

Op de dekbedden en hoofdkussens van Tempur is onze 14 nachten testservice van toepassing. Bezoek onze showroom, selecteer het hoofdkussen samen met onze slaapadviseurs, en dan 14 nachten in je eigen thuissituatie testen. Is het hoofdkussen de juiste, dan kan deze gelijk blijven. Bevalt het niet dan ruilen we deze om voor een ander hoofdkussen. Kortom, een miskoop is gewoon simpelweg niet mogelijk.

Bezoek onze showroom in Alphen aan den Rijn en maak kennis met het slaapcomfort wat Tempur te bieden heeft.


18 producten

Banner voor footer

Live advies nu online!

Klik hier om te starten